TJÄNA PENGAR TILL LAGET, KLASSEN
ELLER FÖRENINGEN!

Sälj våra sport- & underkläder och tjäna 60 kr per sålt paket. Det är en av marknadens högsta förtjänster.
NYFIKEN? Beställ gärna ett gratis intressepaket så all information du behöver samt ett varuprov för att se vår fina kvalitet.

GUTZ KATALOG HÖSTEN 2022

HÖSTENS KATALOG ÄR HÄR!

Nu har höstens katalog nått vårt lager. I den hittar du härliga sportiga nyheter som långärmade träningströjor för både dam och herr. Det är ljusblå melange för tjejerna och en mer gråblå ton på herrarnas ziptröja som vi tror blir väldigt populär i höst. Den funkar både fram och tillbaka till träningen, som löpartröja när det börjat bli lite kallt men även på promenaden eller i trädgården.

Utöver det har vi ett två pack (vit/svart) cykelbyxor till dam att ha under klänningen vid svala kvällar och för att slippa skav mellan låren. Mycket skön, elastisk och med lite ”hålla in effekt”.

Vi hoppas du gillar våra nyheter! Du hittar senaste katalogen här.

//Gutz teamet

BESTÄLL GRATIS INTRESSEPAKET

-

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem. Beställ ett gratis intressepaket så skickar vi aktuell katalog, information och ett varuprov så att ni kan klämma och känna innan ni bestämmer er.

 

KOM IGÅNG
DIREKT!

-

Registrera ditt lag eller din klass idag så får du ett startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover inom en vecka. Då kan ni enkelt ta ert beslut att starta en försäljning med oss. 

Kom igång direkt så att ni blir först i ert område!

 

SÅ HÄR GÅR DET TILL!

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål. Bläddra gärna i aktuell katalog!

SÅ HÄR PIL
bubble_1
bubble_2 copy
bubble_3 copy
bubble_4 copy

REGISTRERA

TA BESTÄLLNINGAR

DELA UT

RESULTAT

Utse en kontaktperson (över 18 år), registrera sedan laget på gutz.se och inom en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover.

Nu är ni igång!

Sälj från vårt stora produktsortiment, traditionellt med katalog eller med lagets egna webbshop där ni enkelt kan sälja till vänner och bekanta i hela Sverige. När vi fått er order så packar vi direkt och skickar ut det ni har sålt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare och beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis.

Nu är ni halvvägs!

Dela ut de paket som inte sålts via webbshoppen. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll.

Nästan klart!

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat.

Klart!

 

Kenaya Klintman – GUTZ Ambassadör

Kenaya Klintman – GUTZ Ambassadör

GUTZ AMBASSADÖR KENAYA KLINTMAN - "Det bästa är att man har någon att dela alla sina känslor och upplevelser med. Det är kul att umgås med andra som har samma mål och drömmar som en själv, att man kämpar för att nå dit tillsammans liksom." Möt härliga Kenaya som går...

Alice Hager- GUTZ Ambassadör

Alice Hager- GUTZ Ambassadör

GUTZ AMBASSADÖR ALICE HAGER -"Hela cupen var bara helt underbar där man fick träffa massor av nya människor, spela riktigt roliga matcher mot lite mer annorlunda lag och spendera mycket tid med laget."Möt Alice Hager som tränar med Eskilsminne IF där hon både får tuff...

Johanna Hofvendahl – GUTZ Ambassadör

Johanna Hofvendahl – GUTZ Ambassadör

GUTZ AMBASSADÖR JOHANNA HOFVENDAHL -KLUBBENS STÖD OCH SAMHÖRIGHET BETYDER ALLT - ÄVEN I EN INDIVIDUELL SPORT!Möt pigga och charmiga Johanna som vinner lopp i parti och minut. Bakom henne står en stark förening med god kamratskap. Läs om hennes träning och kommande...

Axel Oscarsson – GUTZ Ambassadör

Axel Oscarsson – GUTZ Ambassadör

GUTZ AMBASSADÖR AXEL OSCARSSON -Möt Axel Oscarsson  som började träna judo redan som 4 åring och som nu vid 19 års ålder tagit sig hela vägen till landslaget. Läs om hans stöttning från coacher och kamrater i klubben som lyft hon om hela vägen dit.  Vi önskar honom...

Alice Schubert – GUTZ Ambassadör

Alice Schubert – GUTZ Ambassadör

GUTZ AMBASSADÖR ALICE SCHUBERT -Möt Alice Schubert som började sin karriär på bollek och nu har siktet mycket högre inställt. Läs om hennes styrkor, utmaningar och hur hon tränar. Hon berättar om sina förebilder och givetvis om sina Gutz favoriter. Namn: Alice...

Filip Johansson – GUTZ Ambassadör

Filip Johansson – GUTZ Ambassadör

GUTZ AMBASSADÖR FILIP JOHANSSON -Möt Filip Johansson som är Gutz nya ambassadör. Läs om hans träning, styrkor och hans drömmar och att nå högt inom Sveriges truppgymnastikselite. Han har så klart testat många av Gutz produkter, se vilken som är hans favorit....