Jobba hos oss

Vi på GUTZ söker en Säljare

Ett ovanligt stimulerande jobb!
Med utgångsläge Stockholm arbetar du tillsammans med GUTZ-teamet för vidareutveckling av affärsområdet både vad gäller befintliga och potentiella kunder och i ditt ansvar ingår egen prospekt- och kundbearbetning. Du arbetar tvärfunktionellt tillsammans med flera funktioner i företaget; logistik, kundservice och marknad. Du har en försäljningsbudget som följs upp veckovis. Du rapporterar direkt till affärsområdeschefen.

Vad erbjuder vi?
Vi är ett glatt gäng med stor samhörighet och vi är stolta över vår affärsidé. Vi har en platt organisationsstruktur med korta beslutsvägar och som är lätt att verka i. Vår företagskultur präglas av engagemang, laganda, prestigelöshet och professionalism. Vi har roligt på jobbet samtidigt som vi har starkt resultatfokus.

Din profil och bakgrund!
Vi vill att du har varit eller är verksam inom idrotten, är resultatfokuserad, drivande samt motiveras av att skapa relationer. Du är effektiv och ser till att få rätt saker att hända i rätt tid, optimisten i dig inspirerar till utveckling, lagspelaren i dig verkar för att skapa ett dynamiskt team och administratören i dig ser till att processer följs. Du är van att arbeta målfokuserat och strukturerat genom hela försäljningsprocessen!
Vidare har du hög social kompetens, är relationsorienterad, öppen, lyhörd samt är en skicklig kommunikatör.

Önskvärd kompetens är:
• Erfarenhet av idrottsrörelsen och/eller ideella föreningar som aktiv, barn- och ungdoms ledare alt. styrelseledamot.

• Försäljningserfarenhet.

• Försäljningserfarenhet mot idrottsrörelser är meriterande.

Vi ser fram emot att höra av dig!
Om du har några frågor så kontakta gärna Affärsområdeschef Katarina Blom. Du når henne lättast på dagtid på telefonnummer 042-25 08 33 alt. katarina.blom@gutz.se
Sista ansökningsdag är 25/3 2018.