SÄLJ MED GUTZ & RES MED LA TRAVEL?

Just nu får du en värdecheck på 2500* kr hos LA Travel när du genomför en försäljning med GUTZ.

 

Enklare kan det inte bli!

LA Travel har i många år skickat sportintresserade uti världen. Vår personal är kompetent och dedikerad och hjälper er förening eller ert lag att hitta rätt alternativ. Ni väljer själv avreseort och destination, hur länge ni vill vara borta och hur mycket ni ska träna. Vi syr ihop ett paket och på köpet får ni alltid tryggheten att resa med oss på LA Travel.

Vi har ett brett utbud av destinationer oavsett om det är fotboll, friidrott eller simning ni håller på med. Välj mellan våra toppklassiga anläggningar i Spanien, Portugal, Turkiet eller på Cypern. I vårt program har vi även läger på närmre håll såsom i Holland, Tyskland, Polen, Danmark och på hemmaplan i Sverige.

Ett träningsläger är en upplevelse som följer med hela livet. Bläddra i vår katalog så ser du alla våra härliga sportkläder.

*Värdechecken gäller vid bokning av ett läger för minst 20 personer under minst 4 dagar. Kan ej kombineras med andra erbjudande eller bytas mot kontanter. Värdechecken gäller för ett bokningstillfälle.

LATRAVEL TILLSAMMANS MED GUTZ