GUTZ TAR ER TILL CUPEN!

ÄR NI PÅ VÄG PÅ CUP?

Vi vet att det är kostsamt för ett lag att ta sig till en cup! Det finns mängder av cuper; fotbollscuper, ishockeycuper, innebandycuper och handbollscuper. Sälj GUTZ sport- och underkläder och tjäna hela 60 kr per sålt paket. På så vis kan hela laget följa med oavsett ekonomiska förutsättningar. Starta en försäljning med oss och tjäna pengar till laget, tillsammans blir resorna mer minnesvärda. Genom att tjäna pengar till laget kommer ni få en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Det är roligt att sälja våra produkter och tjäna pengar till laget, ännu roligare är det att åka på en cup där man får minne och vänner för livet. Registrera er hos GUTZ redan idag – det är inte svårare än så att skapa minnen för livet tillsammans.

I GUTZ katalog hittar ni kläder för både vuxna och barn i storlekarna 122/128 – XXL. Alla paket kostar 200 stycket oavsett innehåll du kan enkelt hitta den perfekta presenten till både brorsan, morsan, bästa vännen och pojkvännen.

Billigt och enkelt!

LÄS MER OM ÅRETS HÄRLIGA CUPER!

Tjäna pengar till Gothia Cup >
Tjäna pengar till Piteå Summer Games >
Tjäna pengar till Örebrocupen >
Tjäna pengar till Skadevi Handbollsup >
Tjäna pengar till Göteborgs Ishockey Cup >
Tjäna pengar till Partille Cup >
Tjäna pengar till Stenungsunds fotbollsfestival >
Tjäna pengar till Kalles Kaviar Cup >

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!

 

SÅ HÄR MYCKET KAN NI TJÄNA

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket