ÄR NI PÅ VÄG TILL KALLES KAVIAR CUP?

Skall ni åka till Kalles Kaviar cup i sommar? Där varvas tuffa fotbollsmatcher med salta bad och krabbfiske på härliga västkusten. De erbjuder ett fantastiskt ”All inclusive” paket men vi vet att det är en stor kostnad för ett lag att åka på cup. Då vill vi erbjuda er ett bra sätt att tjäna pengar till laget. Sälj GUTZ sport- & underkläder och tjäna 60 kr per sålt paket vilket är en av Sveriges högsta förtjänster. Då kan hela laget följa med oavsett ekonomiska förutsättningar.

Om ni är 24 spelare i laget och alla säljer 10 paket vardera så tjänar ni 14 400 kr. Allt på bara 3 veckors arbete!

GUTZ tar er till Kalles Kaviar Cup i sommar!

SÅ HÄR MYCKET KAN NI TJÄNA

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!