ÄR NI PÅ VÄG TILL ÖREBROCUPEN?

Vill ni åka till Örebrocupen i år? Möta den härliga folkfesten på Rosta gärde och spela på någon av de 55 planerna? Vi hjälper er att tjäna pengar till laget så att ni kan uppleva denna härliga cup som är en av landets äldsta. Det kostar en hel del när man måste betala transport och uppehälle för ett helt lag. Sälj GUTZ underkläder och tjäna hela 60 kr per sålt paket så att alla kan följa med.

Väl i Örebro kan ni även passa på att åka på Lost City som är ett häftigt badäventyr eller besök spökstaden på Örebro slott. Här finns så mycket att göra utöver själva cupen.

Om ni är 25 st. i laget och alla säljer 8 paket vardera så tjänar ni hela 12 000 kr och allt är klart på bara 3 veckor.

SÅ HÄR MYCKET KAN NI TJÄNA

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!