ÄR NI PÅ VÄG TILL PARTILLE CUP?

Skall ni iväg med ert handbollslag för att kriga om seger i Partille cup i år? Partille cup spelas utomhus och det kan så klart vara utmanande. Trots att det var tufft vädermässigt i år så blev det spännande matcher, många nya vänskaper och minnen för livet. Partille Cup jobbar med policyn – Hälsa, säkerhet och trygghet!

Behöver ert lag tjäna pengar för att ta er till cupen? Tjäna pengar med GUTZ – sälj våra sport- och underkläder. Vi tycker det är viktigt att alla kan följa med laget och säljer ni GUTZ så kan alla följa med oberoende av ekonomiska förutsättningar.

Om ni är 25 spelare i ert lag och alla säljer 8 paket per person så tjänar i 12 000 kr på bara 3 veckors arbete.

SÅ HÄR MYCKET KAN NI TJÄNA

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!