ÄR NI PÅ VÄG TILL PITEÅ SUMMER GAMES?

Har ert lag siktet inställt på Piteå Summer Games? Vill ni vara med och spela nattmatcher under den norrbottniska midnattssolen? Ja, det finns många sköna orsaker till att man vi ta hela laget till Piteå Summer Games.

Vi vet att det kostar den del för laget att åka i väg på cup. Tjäna pengar med GUTZ – sälj GUTZ sport- och underkläder som tar laget till Piteå Summer Games. Det blir en kul laginsats som gör att hela laget kan åka med oavsett ekonomiska förutsättningar.

Under årens lopp har Piteå besökts av både lag från Kiruna i norr till Skåne i söder men även av många andra nationaliteter. En härlig cup med stor chans till ny vänskap.

GUTZ tar er hela vägen till Piteå Summer Games!

SÅ HÄR MYCKET KAN NI TJÄNA

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!