ÄR NI PÅ VÄG TILL STENUNGSUNDS FOTBOLLSFESTIVAL?

Är ert lag sugna på att turnera på Stenungsunds fotbollsfestival i sommar? Fotbollsfestivalen är en rolig och matchintensiv cup som spelas under en härlig sommarhelg i havsnära Stenungsund. På området finns massor av aktiviteter för alla åldrar.

Turnering andas Fair Play rakt igenom och det viktigaste är att kämpa, ha kul med sina kompisar och att umgås tillsammans som lag och förening! Vill ni också få minnen för livet?

Vi vet att det kostar mycket pengar att ta laget på cup. Vi kan hjälpa er att ta med hela laget! Sälj GUTZ strumpor & underkläder och tjäna hela 60 kr per sålt paket. Det är en av Sveriges högsta förtjänster!

Om ni är 22 spelare i laget och alla säljer 10 paket vardera så tjänar ni 13 200 kr. Allt på bara 3 veckors arbete!

SÅ HÄR MYCKET KAN NI TJÄNA

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!