Varför GUTZ?

VARFÖR VÄLJA GUTZ?

Vi på GUTZ tänker att det är lättare att sälja produkter som alla faktiskt behöver och förbrukar, därför valde vi att starta GUTZ, samtidigt som vi ville att alla skulle göra en bra affär!

  • Med GUTZ tjänar ni mest! Vi ger högst förtjänst per såld förpackning. Ni får behålla hela 60 kr av de 200 kr som kunden betalar.
  • Vi har ett bra produktsortiment, i katalogen finns något för alla i familjen! De är prisvärda och håller hög kvalitet och levereras i förpackningar som är enkla att ge bort som present. Titta närmre i vår katalog här!
  • Det är enkelt att vara kontaktperson hos GUTZ, du sköter hela försäljningen från vår portal. Alla säljarna får egna inloggningar och kan registrera sina ordrar antingen via portalen eller via vår app. Du kan läsa mer om vår app här.

Slutkunden kan betala sin order direkt och behöver inte stå beredd med kontanter när leverans sker och orkar de inte vänta på sina produkter har de dessutom möjlighet att välja direktleverans!

Varför vänta? Sätt igång er försäljning redan idag! Nu kan ni tjäna mest på enklaste sätt!

Så här fungerar det

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!

 

Så här mycket kan ni tjäna

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket