BLI GUTZ-REFERENS DU MED!

FÅ 3 PRESENTKORT

Du som precis har varit kontaktperson för en försäljning med GUTZ har nu möjligheten att få 3 presentkort. Vi tänker att du skriver några rader om vad ni skall använda pengarna från er försäljning till och om er upplevelse som vi sedan kan använda på vår hemsida. Här kan du se vad andra har skrivit.

Det behöver som du ser bara vara några rader och en bild på laget, klassen eller på dig själv. Som tack för att du hjälper oss skickar vi dig tre presentkortskoder som du kan nyttja inom loppet av ett år. Låter det intressant? Fyll då gärna i formuläret och skicka med en härlig bild.

TACK FÖR ATT DU TAR DIG TID!

BLI GUTZ REFERENS

  ”PRODUKTERNA HÅLLER HÖG KVALITET!
  LOBAS BASKET POJKAR 02/03

  Vi är framförallt nöjda med kvalitén på produkterna. Vi känner att vi kan stå för det vi säljer! Totalt tjänade vi 8640 kr och det är vi nöjda med. Allt gick smidigt och vi var klara på 3 veckor. Jag kan varmt rekommendera andra lag att sälja GUTZ.”

  Se fler referenser >>

   
  //Annika Höjman

  lagledare Lobas pojkar 02/03

  ”VI ÄR VÄLDIGT NÖJDA MED VÅRT SAMARBETE MED GUTZ”

  Som tränare och ordförande i Ingelstad IBK är jag väldigt glad över de möjligheter som vårt samarbete med gutz innebär. Den förtjänst vi gör genom försäljningen kommer underlätta för oss att fortsätta utveckla vår verksamhet och växa än mer.

  Se fler referenser >>

   
  //Tränaren

  Ingelstad BK