TJÄNA PENGAR

SKAPA MINNEN FÖR LIVET

HÄNG MED PÅ RESAN, NI OCKSÅ!
Vi på Gutz tror på ett rikt föreningsliv. Ett föreningsliv med positiva förebilder, schyssta värderingar och gott om plats för utveckling, vänskap och skratt. Ett föreningsliv där alla är välkomna och alla har råd att delta.

Vad skulle ditt lag göra med extra pengar i kassan?

Anmäla er till säsongens hetaste cuper? Boka träningsresan som blir ett minne för livet? Utbilda fler ledare eller kanske köpa nya matchtröjor till hela laget? Föreningslivet handlar mycket om frivilliga insatser. Varje år lägger ledare, tränare, föräldrar och andra aktiva miljontals timmar på att ge våra barn och ungdomar en meningsfull fritid, men det behövs även ekonomiska resurser för att förverkliga alla drömmar. Här kan Gutz vara till hjälp.

KOM IGÅNG
DIREKT!

-

Registrera ditt lag eller din klass idag så får du ett startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover inom en vecka. Då kan ni enkelt ta ert beslut att starta en försäljning med oss.

VARFÖR GUTZ?

-

 

  • Ni tjänar 60 kr per sålt paket.
  • Sälj till hela Sverige med egen webbshop.
  • Alla paket kostar 200 kr
  • Vi har storlekar 122/128 – XXL
  • Alltid packat per säljare
  • Portofritt över 175 paket

TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

Starta en klassförsäljning med oss och tjäna pengar till klassen, tillsammans blir resorna mer minnesvärda. Genom att tjäna pengar till klassen kommer ni få en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Vill ni göra en minnesvärd resa sista året tillsammans som klass? Eller resa någonstans bara för att ha roligt och bli mer sammansvetsade? Oavsett anledning är det bra att börja spara och tjäna pengar till klassen i god tid.

GUTZ TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

TJÄNA PENGAR TILL LAGET

Gå i mål med GUTZ. GUTZ hjälper laget att göra träningsresan eller fotbollscupen möjlig. Tjäna pengar till laget genom att sälja våra snygga produkter som passar hela familjen. Registrera ditt lag redan idag!

Ska ni på träningsläger eller cup? Eller behöver ni nya fotbollsmål och matchställ i rätt färger? När ni börjar tjäna pengar till laget kommer möjligheterna till ett större engagemang öka i laget och träningen blir roligare. Genom att sälja GUTZ snygga och funktionella sport- och underkläder kan ni tjäna pengar till laget snabbt och enkelt.

GUTZ TJÄNA PENGAR TILL LAGET

TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

GUTZ produkter har drivit försäljning åt föreningar över hela Sverige och hjälpt till att finansiera en rad olika aktiviteter för att tjäna pengar till förening och lag. När en förening har god ekonomi blir allt möjligt.

När man börjar tjäna pengar till förening eller laget så kommer det finnas mer pengar till att byta ut bland annat slitna sportutrustningar mot nya. Det kan handla om allt från fotbollsmål till hockeyklubbor och matchställ. Börja redan idag med att sälja och tjäna pengar till förening och lag med GUTZ kvalitativa kläder. Det är enkelt och lönsamt att tjäna pengar till förening och klass eller lag.

Med oss tjänar ni mest till er förening!

GUTZ TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

SÅ HÄR GÅR DET TILL!

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål. Bläddra gärna i aktuell katalog!

SÅ HÄR PIL
SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 1

REGISTRERA

Registrera laget på gutz.se och inom en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 2

TA BESTÄLLNINGAR

Sälj från vårt stora produktsortiment traditionell med katalog eller med lagets egna webbshop. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare och beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Nu är ni halvvägs!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 3

DELA UT

Dela ut de paket som inte sålts via webbshoppen. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 4

RESULTAT

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!