Tjäna pengar med GUTZ

Det ska vara lätt att tjäna pengar resor, utrustning och läger. Med GUTZ tjänar ni mest pengar per förpackning som säljs samtidigt som det är enkelt att sälja och betala genom vår app. Registrera er för försäljning hos GUTZ redan idag.

Med GUTZ är försäljningen enkel och rolig samtidigt som förtjänsten är hög! Hos oss kostar produktpaketen 200 kronor styck och ni får tillbaka 60 kronor på varje vara ni säljer. Sälj våra snygga sport- och underkläder som passar alla – oavsett ålder.

SÅ HÄR TJÄNAR NI PENGAR MED GUTZ

Hur går då processen till, från det att ni bestämt er för att sälja våra snygga kläder till att ni går i mål med intjänade pengar till resor, sportutrustning och roliga träningsläger? Det är enklare än man kan tro att öka kassan tillsammans med oss.

STARTA EN FÖRSÄLJNING MED OSS

Börja med att registrera laget, klassen eller föreningen på gutz.se genom att skapa ett konto. När ni registrerat er på hemsidan och lagt till en säljaktivitet skickas ett startpaket ut från oss till er. I detta finns broschyrer, kataloger, säljmaterial, beställningshäften och varuprover som kunderna kan välja sina varor från.

SÄLJ OCH BESTÄLL VAROR FRÅN GUTZ

När ni fått in beställningar på träningskläder, strumpor, underkläder och andra produkter är det bara att lägga ordern hos oss direkt i appen.
GUTZ har ett stort produktsortiment med sport- och underkläder som passar alla oavsett ålder. Dessutom har vi snygga produkter för hemmet som är perfekta att ge bort i present, inte minst set med köks- och frottéhanddukar.
När vi mottagit er order packar vi paketen direkt. Oavsett hur många paket ni sålt packar vi er leverans alltid per säljare. Dessa når er inom 7 till 10 arbetsdagar. Om ni beställer över 175 paket blir frakten gratis. Smidigt och enkelt. Nu är det bara att börja sälja för att få igång försäljningen! Ett perfekt tillfälle är under matcher, skol- och föreningsdagar.

LEVERERA PAKET OCH TA BETALT

När paketen har skickats från oss och kommit fram till er är det bara att börja dela ut dessa till alla säljare. Kontrollera först att allt stämmer, sedan delar vare säljare ut sina paket och tar betalt av de kunder som inte direktbetalt sina ordrar. Några av era kunder har kanske begärt direktleverans från GUTZ, de får sina varor 3-5 arbetsdagar efter direktbetalning. Nu är ni nästan framme i mål.

KOLLA RESULTAT SNABBT OCH ENKELT

Eftersom varje paket kostar 200 kronor och ni alltid behåller 60 kronor av detta, är det enkelt att räkna ut hur mycket ni behöver sälja för att komma i mål. När ni loggar in i kundportalen på gutz.se kan ni också alltid se den exakta, intjänade summan. Nu är ni klara – bra jobbat!

Välkomna! 

GUTZ Teamet

Så här fungerar det

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kronor och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!

Så här mycket kan ni tjäna

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket