TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

SKAPA HÄRLIGA MINNEN

VI TAR ER PÅ KLASSRESAN
!

Starta en klassförsäljning med oss och tjäna pengar till klassen, tillsammans blir resorna mer minnesvärda. Genom att tjäna pengar till klassen kommer ni få en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Vill ni göra en minnesvärd resa sista året tillsammans som klass? Eller resa någonstans bara för att ha roligt och bli mer sammansvetsade? Oavsett anledning är det bra att börja spara och tjäna pengar till klassen i god tid. Det är roligt att sälja våra produkter och tjäna pengar till klassresan, ännu roligare är det att åka på äventyr med hela klassen. Registrera er hos GUTZ redan idag – det är inte svårare än så att skapa minnen för livet tillsammans.

GUTZ katalog med kläder för både barn och vuxna finns det något för alla. För bara 200 kronor per paket kan du hitta du den perfekta presenten till både brorsan, morsan, bästa vännen och pojkvännen.

Billigt och enkelt!

BESTÄLL GRATIS VARUPROV

-

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem. Beställ ett gratis varuprov så kan ni klämma, känna och testa innan ni bestämmer er.

SÄLJA TILL KLASSRESA

Det ska inte bara vara roligt att sälja till klassresan med våra produkter, ni som klass ska också få mycket tillbaka. Genom att sälja till klassresa med GUTZ får ni behålla hela 60 kronor på varje sålt paket, paket som kostar 200 kronor att köpa. Det gör att förtjänsten som ni gjort för att sälja till klassresan är hög i jämförelse med våra konkurrenter. Paketen innehåller snygga och bra produkter som kan levereras över hela Sverige. Det vi vill säga är att det är enkelt att sälja till klassresa, oavsett var i landet ni befinner er.

RES MER OCH RES LÄNGRE

Låt klassresan bli det mest minnesvärda av hela skoltiden – tillsammans med GUTZ kan ni som klass sätta upp ett mål och börja tjäna pengar till klassresan. Ju mer ni lyckas tjäna ihop och sälja till klassresan desto längre och fler resor kan ni göra tillsammans som klass. Kanske vill ni spendera en heldag på Liseberg i Göteborg eller på Gröna Lund i Stockholm? Eller är det ett helt annat land som lockar? Oavsett var ni vill åka måste ni ha en bra plan för hur ni ska kunna tjäna pengar till klassen så att resan blir verklighet. Genom att starta en försäljning med GUTZ och börja tjäna pengar till klassresa så har ni kommit en lång bit på vägen mot att förverkliga era resedrömmar.

KOM IGÅNG
DIREKT!

-

Registrera ditt lag eller din klass idag så får du ett startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover inom en vecka. Då kan ni enkelt ta ert beslut att starta en försäljning med oss.

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 1

Registrera laget på gutz.se och inom en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj från vårt stora produktsortiment traditionell med katalog eller med lagets egna webbshop. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare och beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Nu är ni halvvägs!

Dela ut de paket som inte sålts via webbshoppen. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 4

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!