TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

Starta en klassförsäljning med oss och tjäna pengar till klassen, tillsammans blir resorna mer minnesvärda. Genom att tjäna pengar till klassen kommer ni få en upplevelse ni sent kommer att glömma.

Vill ni göra en minnesvärd resa sista året tillsammans som klass? Eller resa någonstans bara för att ha roligt och bli mer sammansvetsade? Oavsett anledning är det bra att börja spara och tjäna pengar till klassen i god tid. Det är roligt att sälja våra produkter och tjäna pengar till klassresan, ännu roligare är det att åka på äventyr med hela klassen. Registrera er hos GUTZ redan idag – det är inte svårare än så att skapa minnen för livet tillsammans.

I GUTZ katalog med kläder för både barn och vuxna finns det något för alla. För bara 200 kronor per paket kan du hitta du den perfekta presenten till både brorsan, morsan, bästa vännen och pojkvännen.

Billigt och enkelt!

BÖRJA TJÄNA PENGAR TILL KLASSRESA

Vill ni börja tjäna pengar till klassresa och få en rimlig summa som räcker till hela resan? Då är det lättaste sättet att sälja produkter som folk faktiskt vill ha och behöver. Sådana produkter hittar du i vår katalog där sidorna är fyllda med sport- och underkläder som du kan sälja för att tjäna pengar till klassresan. Dessa produkter passar att ge bort som present till vem som helst, inte minst till sig själv. Det är dessutom roligt att sälja en produkt som är både snygg och av god kvalitet samtidigt som man tjäna pengar till klassresan.

SÄLJA TILL KLASSRESA

Det ska inte bara vara roligt att sälja till klassresan med våra produkter, ni som klass ska också få mycket tillbaka. Genom att sälja till klassresa med GUTZ får ni behålla hela 60 kronor på varje sålt paket, paket som kostar 200 kronor att köpa. Det gör att förtjänsten som ni gjort för att sälja till klassresan är hög i jämförelse med våra konkurrenter. Paketen innehåller snygga och bra produkter som kan levereras över hela Sverige. Det vi vill säga är att det är enkelt att sälja till klassresa, oavsett var i landet ni befinner er.

RES MER OCH RES LÄNGRE

Låt klassresan bli det mest minnesvärda av hela skoltiden – tillsammans med GUTZ kan ni som klass sätta upp ett mål och börja tjäna pengar till klassresan. Ju mer ni lyckas tjäna ihop och sälja till klassresan desto längre och fler resor kan ni göra tillsammans som klass. Kanske vill ni spendera en heldag på Liseberg i Göteborg eller på Gröna Lund i Stockholm? Eller är det ett helt annat land som lockar? Oavsett var ni vill åka måste ni ha en bra plan för hur ni ska kunna tjäna pengar till klassen så att resan blir verklighet. Genom att starta en försäljning med GUTZ och börja tjäna pengar till klassresa så har ni kommit en lång bit på vägen mot att förverkliga era resedrömmar.

SÅ HÄR FUNGERAR DET

Registrera

Registrera laget på gutz.se och efter bara en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover. Nu är ni igång!

Sälj

Sälj från vårt stora produktsortiment. När vi fått er order så packar vi direkt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare & beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis. Snart är ni halvvägs.

Leverera

Dela ut paketen till alla säljare. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll. Nästan klart.

Resultat

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat. Klart!

 

SÅ HÄR MYCKET KAN NI TJÄNA

Jämför här

Ni tjänarkr

Drag i reglagen för att se hur mycket ni kan tjäna!

Vinst: kr

*I förhållande till de angivna konkurrenternas förtjänst per sålt paket