TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

SKAPA HÄRLIGA MINNEN

VI TAR ER PÅ KLASSRESAN!

Starta en klassförsäljning med oss och tjäna pengar till klassen, tillsammans blir resorna mer minnesvärda.

Genom att tjäna pengar till klassen får ni en möjlighet dela en upplevelse tillsammans som ni sent kommer att glömma.

Starta er försäljning redan idag!

VARFÖR GUTZ?

-

 

 • Ni tjänar 60 kr per sålt paket.
 • Sälj till hela Sverige med egen webbshop.
 • Alla paket kostar 200 kr
 • Vi har storlekar 122/128 – XXL
 • Alltid packat per säljare
 • Portofritt över 175 paket
Tjäna pengar till klassen

EGEN WEBBSHOP!

Ni kan sälja våra populära och lättsålda produkter till hela Sverige med egen webbshop.

Här kan kunden beställa direkt och få produkterna levererade till ett postombud nära sig alt. levererade hem av dig.

Enkelt & smidigt!

Tjäna pengar till klassen

SAMLA PENGAR TILL ER KLASSRESA

Det ska inte bara vara roligt att sälja till klassresan med våra produkter, ni som klass ska också få mycket tillbaka. Genom att sälja våra produkter till er klassresa får ni behålla hela 60 kronor på varje sålt paket som kostar 200 kronor att köpa. Det gör att förtjänsten som ni gjort på att sälja till klassresan är hög i jämförelse med våra konkurrenter. När ni ska samla ihop pengar till klassen är vi på GUTZ redo att hjälpa er att sätta i gång försäljningen.

Paketen som ni säljer innehåller snygga och bra produkter som kan levereras över hela Sverige. Det är med andra ord enkelt att sälja till er klassresa, oavsett var i landet ni befinner er.

Kanske tillhör du ett lag inom en idrott och känner att detta koncept även skulle passa er. Läs då mer här hur ni kan tjäna pengar till laget.

SÄLJ SÄKERT MED EGEN WEBBSHOP

FRÅN YSTAD TILL KIRUNA

Nu kan ni sälja säkert på avstånd genom att dela länken till er egen webbshop till vänner & bekanta via mail, sms och sociala medier. Det spelar ingen roll om de bor nära dig eller långt borta. Era kunder handlar sina varor precis som i vilken webbshop som helst och får sina varor skickade till sitt närmsta postombud. Det blir kontantfritt och säkert då slutkunden betalar sina varor direkt till oss.

Det är fri frakt över 5 paket och paketen registreras på respektive säljare som era kunder själv väljer i kassan vilket gör att ni slipper ta upp beställningar själv. Vi har dessutom ett större sortiment online.

Nu kan ni börja tjäna pengar och öka er klassförsäljning med hjälp av en alldeles egen webbshop.

Vi hoppas att detta kommer att hjälpa er att öka er försäljning!

RES MER OCH RES LÄNGRE

Låt klassresan bli ett minne för livet och en minnesvärd del av skoltiden – tillsammans med GUTZ kan ni som klass sätta upp ett mål och börja tjäna pengar till klassresan. Ju mer ni lyckas tjäna ihop och sälja till klassresan desto längre och fler resor kan ni göra tillsammans som klass. Kanske vill ni spendera en heldag på Liseberg i Göteborg eller på Gröna Lund i Stockholm? Eller är det ett helt annat land som lockar?

Oavsett var ni vill åka måste ni ha en bra plan för hur ni ska kunna tjäna pengar till klassen så att resan blir verklighet. Genom att starta en försäljning med GUTZ och börja tjäna pengar till klassresan så har ni kommit en lång bit på vägen mot att förverkliga era resedrömmar.

SÅ HÄR ENKELT KOMMER NI IGÅNG!

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål. Bläddra gärna i vårens nya katalog!

SÅ HÄR PIL
SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 1

REGISTRERA

Utse en kontaktperson (över 18 år), registrera sedan laget på gutz.se och inom en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover.

Nu är ni igång!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 2

TA BESTÄLLNINGAR

Sälj från vårt stora produktsortiment, traditionellt med katalog eller med lagets egna webbshop där ni enkelt kan sälja till vänner och bekanta i hela Sverige. När vi fått er order så packar vi direkt och skickar ut det ni har sålt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare och beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis.

Nu är ni halvvägs!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 3

DELA UT

Dela ut de paket som inte sålts via webbshoppen. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll.

Nästan klart!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 4

RESULTAT

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat.

Klart!

Är du klassansvarig?

Kontakta oss för mer information

 

Är du klassansvarig och har frågor?
Då når du oss enkelt här:

Kom i gång med att tjäna pengar till klassen redan idag

Hos oss är det enkelt att komma igång med försäljningen och att tjäna pengar till klassen.

Det enda ni behöver göra är att utse en kontaktperson som registrerar er klass idag (kontaktpersonen måste vara över 18 år gammal) så får ni ett startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover inom en vecka.

Efter det kan ni utvärdera vårt erbjudande och ta ett beslut om att starta er försäljning till klassen med oss.

Produkterna som ni säljer håller hög kvalité och är något som alla människor behöver och använder.

Hjälp med klassförsäljningen
Tjäna pengar tillsammans med Gutz

Det ska vara enkelt, roligt och lönsamt att tjäna pengar till klassen

Ni påbörjar enkelt er försäljning med oss genom att göra följande:

Beställ ett varuprov och utvärdera vårt produktsortiment.

Skapa ett konto hos oss (kontaktpersonen behöver vara över 18 år gammal) och följ instruktionerna.

Klart!

Tjäna pengar tillsammans med Gutz

Enkelt att sälja

Vi gör det enkelt för er att tjäna pengar till klassen.

Ni kan antingen sälja era produkter på klassiskt vis med en katalog där kunderna kryssar i vilka produkter de vill ha. Ni kan också sälja online och använda er av sociala medier och marknadsföra er klassförsäljning. 

Med hjälp av GUTZ webbshop får ni en helt egen e-handelslösning och ni kan dela länken till er webbshop via Facebook, TikTok sms eller mail. Kunderna registrerar sina beställningar i webbshopen och vi skickar ut produkterna till kunderna åt er.

Fördelar med att sälja via webbshopen:

 • Ni kan starta er försäljning direkt
 • Ni kan nå fler kunder oavsett var de bor
 • Det är enkelt för kunderna att beställa
 • Försäljningen sker direkt, ni behöver inte vänta på att försäljningsperioden ska vara över
 • Ni får in försäljning dygnet runt, webbshopen är alltid öppen för era kunder när det passar dem

När ni vill ha ett beprövat och enkelt sätt att tjäna pengar på och få en bra förtjänst per såld vara ska ni välja GUTZ.

Roligt att sälja

För att hjälpa till med att göra försäljningen roligare har vi en bonusstege som innebär att alla i klassen får en gåva ifall ni säljer ett visst antal paket per person.

Lönsamt att sälja

Våra paket kostar 200 kronor (oavsett produkt) och av dessa behåller ni hela 60 kronor per sålt paket, det är konkurrenskraftigt det. Jämför gärna vårt erbjudande med andra företag så ser ni vad vi menar. Det är lättare att samla ihop pengar med en högre förtjänst per såld vara.

Beställ ett gratis intressepaket! 

Vi har gjort det enkelt för skolungdomar att tjäna pengar till klassen.

Ni kan redan idag beställa ett kostnadsfritt intressepaket med ett varuprov.

Varuprovet ger er möjlighet att klämma och känna på de produkter ni ska sälja och ni beställer det givetvis utan kostnad eller försäljningskrav.

GUTZ PRODUKTER
GUTZ KATALOG HÖSTEN 2022

Ta gärna en titt i vår säljkatalog 

Vi har ett stort utbud av populära och lättsålda produkter som passar perfekt för en klassförsäljning.

Ta gärna en titt i vår säljkatalog och läs mer om våra produkter.

Öka klassförsäljningen med lättsålda produkter

Klassförsäljning handlar om mer än att bara tjäna pengar

En klassförsäljning handlar inte enbart om att försäljning av produkter och att göra en förtjänst, det handlar även om elevernas utveckling på det personliga planet.

Genom att eleverna själva genomför försäljningen och får hantera kunder så lär de sig att planera, ta eget ansvar och även känna solidaritet med klassen och känna att man jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål.

Det blir med andra ord en träning inför framtiden och arbetslivet där det är viktigt att kunna ta ansvar och jobba tillsammans med andra.

Tjäna pengar till klassresan med GUTZ

Tips på vad ni kan göra när ni säljer era produkter

Att sälja är en konst, det finns dock saker att tänka på som gör processen enklare, nedan ser ni ett par tips på hur ni kan öka er försäljning.

Träna på argumenten och presentationen

”Vill du köpa något” är tyvärr inte ett tungt vägande argument för de allra flesta. Det är också en typ av fråga där man kan svara ”nej, det vill jag inte”. 

Då är det är bättre att ställa öppna frågor där det inte går att svara enbart ja eller nej. Ett exempel på en öppen fråga kan vara ”hur många par strumpor behöver du?” eller ”hur ofta brukar du köpa strumpor?” .

De flesta säljsamtal börjar med att säkerställa att kunden har ett behov av det man säljer, detta kallas ofta för en behovsanalys inom försäljning. En fråga som ni kan använda i behovsanalysen kan exempelvis vara ”använder du strumpor?”. Denna fråga går det för all del att svara nej på men det är få personer som inte använder strumpor och när kunden svarar ”ja” så har du kommit ett steg närmare en försäljning då kunden själv har bekräftat att hen använder produkten du säljer.

Tänk på att det är lättare att lyckas om man har övat innan, det är ingen dum idé att öva sina argument och sin presentation på klasskamrater eller kompisar. Övning ger färdighet och om du har övat några gånger innan du pratar med en kund första gången så går det lättare. 

Ett annat argument som fungerar på de allra flesta är att berätta att de stöder er klass genom att köpa produkter från er. 

Sätt upp ett försäljningsmål

Om man inte vet vart man ska är det svårt att hitta dit

Det är oftast lättare att sälja om man har satt upp ett försäljningsmål. Målet blir en ledstjärna som man följer och gör hela försäljningsprocessen mer konkret och tydlig. Ett försäljningsmål får gärna vara högt satt men det är viktigt att tänka på att ett mål även ska vara realistiskt. Ett orealistiskt mål går oftast inte att nå och det försvårar försäljningen istället än att vara motiverande. 

There is no ”I” in team

Kom ihåg att ni gör detta tillsammans som en klass. Peppa varandra och hjälp varandra så att ni tillsammans når ert försäljningsmål. Att samla ihop pengar till sin klass är något man gör tillsammans. Ensam är inte stark och försäljningsprocessen blir både enklare och roligare när ni hjälps åt.

Har ni några frågor?

Vi svarar gärna på frågor. Svaren på många av de vanligaste frågorna hittar ni här på vår FAQ-sida. Där kan ni hitta information om hur ni gör för att ta upp beställningar, hur mycket ni tjänar per såld vara, information om våra produkter och mycket mer. 

Vill ni kan ni maila oss på info@gutz.se.

 

Tjäna pengar till laget eller föreningen

Vill ni istället tjäna pengar till laget kan ni läsa mer om hur ni gör det här. Är ni en förening och vill tjäna pengar kan ni klicka här för mer information.