TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

SKAPA HÄRLIGA MINNEN

VI TAR ER PÅ KLASSRESAN!

Starta en klassförsäljning med oss och tjäna pengar till klassen, tillsammans blir resorna mer minnesvärda. Genom att tjäna pengar till klassen kommer ni få en upplevelse ni sent kommer att glömma.

EGEN WEBBSHOP!

Ni kan sälja till hela Sverige med egen webbshop. Här kan kunden beställa direkt och få produkterna levererade till ett postombud nära sig. Enkelt & smidigt!

VARFÖR GUTZ?

-

 

  • Ni tjänar 60 kr per sålt paket.
  • Sälj till hela Sverige med egen webbshop.
  • Alla paket kostar 200 kr
  • Vi har storlekar 122/128 – XXL
  • Alltid packat per säljare
  • Portofritt över 175 paket
GUTZ TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

SÄLJA TILL KLASSRESA

Det ska inte bara vara roligt att sälja till klassresan med våra produkter, ni som klass ska också få mycket tillbaka. Genom att sälja till klassresa med GUTZ får ni behålla hela 60 kronor på varje sålt paket, paket som kostar 200 kronor att köpa. Det gör att förtjänsten som ni gjort för att sälja till klassresan är hög i jämförelse med våra konkurrenter.

Paketen innehåller snygga och bra produkter som kan levereras över hela Sverige. Det vi vill säga är att det är enkelt att sälja till klassresa, oavsett var i landet ni befinner er.

Kanske tillhör du ett lag inom en idrott och känner att detta koncept även skulle passa er. Läs då mer här hur ni kan tjäna pengar till laget.

SÄLJ SÄKERT MED EGEN WEBBSHOP

FRÅN YSTAD TILL KIRUNA
Nu kan ni sälja säkert på avstånd genom att dela länken till er egen webbshop till vänner & bekanta via mail, sms och sociala medier. Det spelar ingen roll om de bor långt borta väldigt nära. De handlar sina varor precis som i vilken webbshop som helst och får sina varor skickade till sitt närmsta postombud. Det blir kontantfritt och säkert då slutkunden betalar sina varor direkt till oss.

Det är fri frakt över 5 paket och pakten registreras på resp. säljare som din slutkund själv väljer kassan. Vi har dessutom ett större sortiment online.

Vi hoppas detta kan hjälpa er att öka er försäljning!

GUTZ - SÄLJ ENKELT MED EGEN WEBBSHOP
GUTZ PRODUKTUTBUD

RES MER OCH RES LÄNGRE

Låt klassresan bli det mest minnesvärda av hela skoltiden – tillsammans med GUTZ kan ni som klass sätta upp ett mål och börja tjäna pengar till klassresan. Ju mer ni lyckas tjäna ihop och sälja till klassresan desto längre och fler resor kan ni göra tillsammans som klass. Kanske vill ni spendera en heldag på Liseberg i Göteborg eller på Gröna Lund i Stockholm? Eller är det ett helt annat land som lockar?

Oavsett var ni vill åka måste ni ha en bra plan för hur ni ska kunna tjäna pengar till klassen så att resan blir verklighet. Genom att starta en försäljning med GUTZ och börja tjäna pengar till klassresa så har ni kommit en lång bit på vägen mot att förverkliga era resedrömmar.

VI ÄR NÖJDA!

KFUM Trollhättan F10

KFUM Trollhättan F10

BRA TILLSKOTT I KASSAN! -Tack vare försäljningen av Gutz har vi fått ett bra tillskott till lagkassan! Nu siktar vi på att delta i flera cuper under 2021. //Jeanette,  KFUM Trollhättan F10 

läs mer
Backatorp IF

Backatorp IF

GUTZ ÄR ETT SJÄLVKLART VAL! -"Gutz är ett självklart val när vi behöver förstärka föreningens kassa. Lättsålt, bra förtjänst och fina hållbara produkter. Kul också att det är sån variation i sortimentet, det finns verkligen något för alla​" //Annika, Backatorp...

läs mer
Ingelstad BK

Ingelstad BK

VI ÄR VÄLDIGT NÖJDA MED VÅRT SAMARBETE MED GUTZ -"Som tränare och ordförande i Ingelstad IBK är jag väldigt glad över de möjligheter som vårt samarbete med gutz innebär. Den förtjänst vi gör genom försäljningen kommer underlätta för oss att fortsätta utveckla vår...

läs mer