TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

HUR KAN FÖRENINGAR TJÄNA PENGAR?

 

GUTZ produkter har drivit försäljning åt föreningar över hela Sverige och hjälpt till att finansiera en rad olika aktiviteter för att tjäna pengar till förening och lag. När en förening har god ekonomi blir allt möjligt.

När man börjar tjäna pengar till föreningen eller lagen så kommer det finnas mer pengar till att byta ut bland annat slitna sportutrustningar mot nya. Det kan handla om allt från fotbollsmål till hockeyklubbor och matchställ.

Börja redan idag med att sälja och tjäna pengar till förening och lag med GUTZ kvalitativa kläder. Det är enkelt och lönsamt att tjäna pengar till förening och klass eller lag. Med oss tjänar ni mest till er förening!

VARFÖR GUTZ?

-

 

 • Ni tjänar 60 kr per sålt paket.
 • Sälj till hela Sverige med egen webbshop.
 • Alla paket kostar 200 kr
 • Vi har storlekar 122/128 – XXL
 • Alltid packat per säljare
 • Portofritt över 175 paket
Tjäna pengar till föreningen

BESTÄLL GRATIS INTRESSEPAKET

 

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem.

Beställ ett gratis intressepaket redan idag så skickar vi katalog, info och ett varuprov så att ni kan ni klämma och känna innan ni bestämmer er.

Tjäna pengar till föreningen

STÄRK FÖRENINGSKÄNSLAN

Att tjäna pengar till föreningen stärker alla medlemmar. Det möjliggör att både talang och engagemang får växa sig starkt och stort. Det ska dessutom  vara enkelt att tjäna pengar till laget eller föreningen. Det bästa sättet att samla ihop pengar på är att sälja produkter som folk verkligen vill köpa. Med GUTZ snygga sport- och underkläder finns det något för alla, oavsett om man är aktiv idrottare eller inte.

Starta igång en föreningsförsäljning med GUTZ och tjäna pengar till föreningen och få pengar över till allt det som föreningsavgiften inte räcker till. Det kan vara allt från nya matchtröjor till roliga träningsläger och kvalitativ sportutrustning. Både laganda och kamratskap växer när alla jobbar mot ett gemensamt mål.

 

STARTA FÖRSÄLJNING I FÖRENINGEN

Det bästa med GUTZ är enkelheten. Vi erbjuder snygga sportkläder för både vuxna och barn samt även underkläder och andra produkter. De är perfekta att ge bort i gåva till både syster, vän, mamma eller bror. Det är enkelt och roligt att sälja och tjäna pengar till föreningen med produkter som är snygga och funktionella. 

Med GUTZ webbshop är det dessutom möjligt att ha en helt kontantfri försäljning med ytterligare möjlighet till direktleverans till slutkunden, vilket kräver minimal insats av kontaktpersonerna/laget, smidigt och enkelt för alla inblandade. Ni  får en egen webbshop där era kunder kan beställa produkter precis som i en vanlig webbutik vilket gör att ni kan sälja till era kunder oavsett var i Sverige de befinner sig.

Vårt sortiment är uppskattat av både de som säljer produkterna och av kunderna.

TJÄNA MER PENGAR TILL FÖRENINGEN MED GUTZ

Det är enkelt att tjäna pengar till laget eller föreningen genom att sälja våra produkter. Vi har inte bara riktigt bra produkter, en webbshop som förenklar betalning och erbjuder smidig direktleverans – vi har även en högre förtjänst än de flesta andra.

Hela 60 kronor av 200 kronor per sålt paket går direkt tillbaka till era lag. Det motsvarar 30 % av den totala omsättningen och kan räknas till en av Sveriges högsta förtjänster. Dessutom erbjuder GUTZ föreningen extra pengar om ett samarbetsavtal undertecknas. Byt till oss redan idag och tjäna mer pengar än ni någonsin gjort tidigare!

Detta erbjuder vi er:
• Högre förtjänst – hela 60 kronor per sålt paket går tillbaka till era lag
• Ytterligare förtjänst utgår vid undertecknat samarbetsavtal (ej flerårsavtal eller förbjuder er att sälja andra produkter)
• Ett gratis startpaket till samtliga lag (värde 400kr)
Trendiga produkter av hög kvalitet som säljs i fina presentaskar
• Kontantfri försäljning med möjlighet till direktleverans via försäljning i GUTZ webbshop

Föreningslivet är grunden till mycket i Sverige, inte minst är det här som gemenskap, laganda och hopp frodas. Det är i idrottsföreningar våra framtida talanger tar sina första steg och får växa sig starka. Starta en försäljning med GUTZ och satsa på din förening redan idag!

Vill ni ha vår hjälp att motivera och dra igång en försäljning eller diskutera samarbetsavtal så finns det kanske möjlighet för oss att komma ut under ett lagledarmöte eller liknande och visa upp våra produkter. Har ni en cup eller föreningsdag finns det möjlighet att GUTZ kan vara på plats för att visa upp våra produkter och dela ut varuprover. Slå oss på kundtjänst gärna en signal så sätter vi er i kontakt med en säljare i ert distrikt.

KUNDTJÄNST:
info@gutz.se

SÅ HÄR ENKELT KOMMER NI IGÅNG!

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål. Bläddra gärna i vårens nya katalog!

SÅ HÄR PIL
SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 1

REGISTRERA

Utse en kontaktperson (över 18 år), registrera sedan laget på gutz.se och inom en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover.

Nu är ni igång!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 2

TA BESTÄLLNINGAR

Sälj från vårt stora produktsortiment, traditionellt med katalog eller med lagets egna webbshop där ni enkelt kan sälja till vänner och bekanta i hela Sverige. När vi fått er order så packar vi direkt och skickar ut det ni har sålt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare och beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis.

Nu är ni halvvägs!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 3

DELA UT

Dela ut de paket som inte sålts via webbshoppen. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll.

Nästan klart!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 4

RESULTAT

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat.

Klart!

Är du ansvarig för föreningen?

Kontakta oss för mer information

 

Är du ansvarig för föreningen och har frågor?
Då når du oss enkelt här:

Tips när ni ska påbörja er försäljning till föreningen

Skapa en säljtävling för att öka försäljningen till föreningen

Ett tips är att skapa en säljtävling, detta fungerar ofta väldigt bra i idrottsföreningar då spelarna oftast är fokuserade på att vinna. Då det är laget, lagkänslan och målet som är det viktiga så bör tävlingen vara fokuserad på gruppen och inte på individen.

Som ledare kan du sätta upp mål för gruppen och når gruppen målet så vinner de ett pris. Att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål stärker lagkänslan och alla får känna sig delaktiga i framgången.

För att hjälpa till med detta har vi på GUTZ skapat en bonusstege som innebär att alla i laget får en gåva när de säljer ett visst antal paket per person.

Hjälp med föreningsförsäljningen
Tjäna pengar tillsammans med Gutz

Sälj till både privatpersoner och företag

De flesta brukar sälja via sitt personliga nätverk, till vänner, släktingar och liknande. Det går dock alldeles utmärkt att sälja till företag som kan ge bort produkterna som gåvor till kunder och anställda.

Med våra lättsålda paket kommer ni enkelt att stärka föreningskassan och få nöjda kunder.

Sälj SMART

Det finns många hål att stoppa pengar i när man är en förening och ekonomin är alltid en viktig fråga. Ni kanske planerar att åka på ett träningsläger, delta i en cup eller kanske behöver nya matchställ till laget?

Oavsett vad det är ni ska samla in pengar till så blir det lättare att tjäna pengar till laget om ni har en plan och en strategi för er försäljning.

Ett sätt att göra detta på är att använda sig av SMART-metoden vilken är en klassisk modell för målsättning och uppföljning.

SMART står för:

 • Specifikt
 • Mätbart
 • Accepterat
 • Realistiskt
 • Tidssatt

Genom att arbeta med SMART:a mål blir det enklare och tydligare att mäta hur man ligger till med sin försäljning.

För att alla ska veta vad målet är med försäljningen är det viktigt att målet är specifikt. Att säga att målet är att sälja så mycket som möjligt är inte specifikt och vad som anses vara ”mycket” varierar från person till person. Ett sådant mål är inte heller mätbart då alla har sin egen åsikt om vad ”mycket” innebär.

De som ska sälja produkterna behöver också acceptera att målet är möjligt att uppnå, känner man att man står inför en omöjlig uppgift är det svårt att känna sig motiverad. Detta leder oss till nästa del i att arbeta med SMART:a mål, det ska vara realistiskt. Det är inget fel i att sikta högt men att sätta fullständigt orealistiska mål är sällan en bra idé.

Den sista delen i SMART är att målet ni sätter ska vara tidssatt så att alla vet när målet ska vara uppnått.

Ett exempel på ett mål som är SMART kan vara: Alla i laget ska sälja produkter för 1 500 kr under de nästkommande tre månaderna med slutdatum den 31 december. Det blir då lättare att se hur det går under tiden då man kan bryta ner försäljningen per månad och har man inte lyckats sälja för 500 kr den första månaden behöver man öka sin försäljning de nästkommande två månaderna för att lyckas med det uppsatta målet.