TJÄNA PENGAR TILL LAGET

STÄRK SAMMANHÅLLNINGEN

VI TAR ER TILL CUPEN!

 Gå i mål med GUTZ. GUTZ hjälper laget att göra träningsresan eller fotbollscupen möjlig. Tjäna pengar till laget genom att sälja våra snygga produkter i hög kvalitet som passar hela familjen. Registrera ditt lag redan idag!

Ska ni på träningsläger eller cup?

Eller behöver ni nya fotbollsmål och matchställ i rätt färger?

När ni börjar tjäna pengar kommer möjligheterna till ett större engagemang öka i laget och träningen blir roligare. Genom att sälja GUTZ snygga och funktionella sport- och underkläder kan ni snabbt och enkelt tjäna pengar till laget.

VARFÖR GUTZ?

-

 

 • Ni tjänar 60 kr per sålt paket.
 • Sälj till hela Sverige med egen webbshop.
 • Alla paket kostar 200 kr
 • Vi har storlekar 122/128 – XXL
 • Alltid packat per säljare
 • Portofritt över 175 paket
Tjäna pengar till laget

BESTÄLL GRATIS INTRESSEPAKET

 

Vi är stolta över våra produkter och tror att ni också kommer att gilla dem. Beställ ett gratis intressepaket så skickar vi er ett varuprov så ni kan klämma och känna innan ni bestämmer er.

Givetvis så beställer ni ert intressepaket utan några krav på motprestation, vårt mål är att ni ska få möjlighet att utvärdera vårt produktsortiment i lugn och ro.

Tjäna pengar till laget

STÄRK LAGETS KASSA – SÄLJ POPULÄRA KLÄDER

Eftersom förtjänsten hos oss är högre än hos våra konkurrenter – kommer ni att tjäna ihop pengar till lagkassan snabbare genom att sälja produkter från GUTZ. Våra produktpaket kostar 200 kronor styck oavsett innehåll och ni som lag behåller hela 60 kronor per sålt paket vilket ger er en hög förtjänst per kund.

Våra sport- och underkläder är både användbara och av god kvalitet, dessutom har vi ett stort sortiment med kläder som passar just aktiva barn. Det är extra roligt att sälja och tjäna pengar med varor som verkligen är bra och samtidigt uppskattade att få i present.

Det ska vara roligt att sträva mot ett och samma mål. Med GUTZ kan alla hjälpa till att förverkliga lagets dröm om att åka på träningslägret eller nya bollar att öva skott på mål med. Ju mer ni som lag tjänar desto mer kan ni göra.

Ta er an utmaningen och tjäna pengar till laget!

KOM IGÅNG DIREKT!

Registrera ditt lag eller din klass idag så får du ett startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover inom en vecka. Efter det kan ni enkelt utvärdera vårt sortiment och ta ett beslut om att starta er försäljning tillsammans med oss.

SÅ HÄR ENKELT KOMMER NI IGÅNG!

Klassresor och cuper, äventyr och härliga stunder tillsammans. Med Gutz är det enkelt att tjäna pengar till allt det roliga. Och snabbt går det! Vi hjälper er hela vägen, från start till mål. Bläddra gärna i vårens nya katalog!

SÅ HÄR PIL
SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 1

REGISTRERA

Utse en kontaktperson (över 18 år), registrera sedan laget på gutz.se och inom en vecka har ni ert startpaket med kataloger, beställningshäften och varuprover.

Nu är ni igång!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 2

TA BESTÄLLNINGAR

Sälj från vårt stora produktsortiment, traditionellt med katalog eller med lagets egna webbshop där ni enkelt kan sälja till vänner och bekanta i hela Sverige. När vi fått er order så packar vi direkt och skickar ut det ni har sålt. Paketen når er inom 7-10 arbetsdagar. Vi packar alltid per säljare och beställer ni över 175 paket blir frakten helt gratis.

Nu är ni halvvägs!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 3

DELA UT

Dela ut de paket som inte sålts via webbshoppen. Kontrollera att allting stämmer och sen delar varje säljare ut sina paket och tar betalt. Samla in pengarna direkt så har ni alltid koll.

Nästan klart!

SÅ HÄR GÅR DET TILL STEG 4

RESULTAT

Varje paket kostar 200 kr och ni behåller alltid 60 kronor. Logga in på gutz.se och se exakt vad ni tjänat.

Klart!

Är du ansvarig för laget?

Kontakta oss för mer information

Är du ansvarig för laget och har frågor?
Då når du oss enklast på följande sätt:

Försäljning via egen webbshop 

Ta emot beställningar dygnet runt från alla delar av Sverige

Med GUTZ webbshop får ni möjligheten att sälja till era kunder oavsett var de bor i Sverige. Ni får en egen webbshop där kunder kan beställa produkter på samma sätt som i en vanlig webbshop. Detta är en stor fördel både för er och era kunder.

För era kunders del innebär möjligheten att handla i webbshopen att de kan beställa sina produkter när det passar dem, oavsett tid på dygnet.

För er del så innebär det att ni slipper hantera beställningar, betalningar och allt sker via webbshopen. Det innebär också att ni kan nå kunder och tjäna pengar även i de fallen era kunder bor långt bort eller i en annan del av Sverige.

Att ha en egen webbshop innebär också stora möjligheter för laget och föreningen att marknadsföra webbshopen på sociala medier, exempelvis Facebook, samt i mail och sms till era potentiella kunder.

Vårt mål är att det ska vara enkelt och effektivt att tjäna pengar till laget.

Stärk lagkassan och åk på träningsläger
Sälj lönsamma produkter till lagkassan

Så här enkelt kommer ni igång med försäljningen

Ni påbörjar enkelt er försäljning med oss genom att göra följande:

Beställ ett varuprov och utvärdera vårt produktsortiment.

Skapa ett konto hos oss (kontaktpersonen behöver vara över 18 år gammal) och följ instruktionerna.

Klart!

Tjäna pengar tillsammans med Gutz

Tips för hur ni ökar försäljningen till laget

 • Ha gärna med några av de produkter ni säljer som ni kan visa upp för potentiella kunder.
 • Kom ihåg att vara glad och trevlig, en positiv attityd och glimten i ögat kommer man långt med.
 • Visa upp produkterna för släktingar och vänner.
 • Arbeta tillsammans som ett lag, ta hjälp av varandra och peppa och stötta varandra när det behövs.
 • Kunder har ibland frågor och många av dessa frågor återkommer ofta. Lär dig dessa frågor och hur du ska svara på dem.
 • En invändning är oftast en förklädd fråga, kunden funderar antagligen på något och behöver ett svar för att de ska kunna ta ett köpbeslut. Om du svarar på invändningen/frågan så är du ett steg närmare en försäljning.
 • Det är lättare att sälja till en befintlig kund än en ny kund. Om någon har bestämt sig för att köpa fråga gärna om det är något mer som de behöver nu när de har chansen att beställa.
 • Agera säljchef – be dina föräldrar ta med sig produkter och beställningsformulär till jobbet.
 • Ett nej är inte ett misslyckande utan är ett steg närmare ett ja. Ingen säljare har någonsin lyckats sälja till alla de pratar med. Att sälja handlar om att prata med så många som möjligt och lära sig vad som fungerar. För varje samtal blir du bättre och bättre på att presentera erbjudandet samt bemöta och svara på frågor eller invändningar.

 

Så mycket tjänar ni

Med oss på GUTZ kan ni tjäna bra med pengar och vi vågar påstå att vårt erbjudande är mycket konkurrenskraftigt. Våra paket kostar 200 kr och ni behåller 60 kr vilket motsvarar 30% av försäljningen. Med en hög förtjänst blir det lättare att fylla på lagkassan och nå ert mål med försäljningen.

Oavsett vad syftet med försäljningen är, ni kanske vill åka på ett fotbollsläger, träningsläger eller en cup, så hjälper vi er att nå målet.

Få en högre förtjänst med våra produkter
Tjäna pengar tillsammans med Gutz

Vi har något för alla

I vårt sortiment hittar ni produkter som alla använder och har behov av. Vi har alltifrån underkläder så som strumpor, trosor och kalsonger till träningskläder, underställ och t-shirts.

Våra produkter håller hög kvalitet och passar för både kvinnor, män, ungdomar och barn. Vill ni se vårt produktsortiment är ni välkomna att bläddra i vår senaste produktkatalog.

Det handlar om laget inte om jaget

Vad vore egentligen livet utan sport?

Att vara med i ett lag handlar om så mycket mer än att vinna en tävling eller en match. Lagkänslan, att ni gör detta tillsammans är lika viktig, kanske till och med viktigare. Sport är något som sammanför människor och skapar gemenskap och en känsla av tillhörighet.

Att få åka iväg på ett träningsläger eller en cup tillsammans med laget kan bli ett minne för livet. Det är många utav oss som har fina minnen från fotbollscuper, friidrottstävlingar och liknande.

Att göra en resa tillsammans med laget för att exempelvis vara med i en cup handlar om så mycket mer än själva cupen, det är resan dit, övernattningen, skratten och upplevelserna som ni gör tillsammans som skapar minnena. Vi vill att så många lag som möjligt ska få dela en liknande upplevelse oavsett föreningens ekonomi och det är därför vi har skapat vårt erbjudande där ni tillsammans med oss kan nå ert mål.

 

 

Frågor? – Tveka inte att kontakta oss

Vi svarar gärna på frågor.

Ni kan med fördel använda kontaktformuläret på vår kontaktsida, skicka ett mail eller slå oss en signal på telefon. Ni når oss via mail på info@gutz.se.

För mer information om vårt erbjudande och svar på många vanliga frågor kan ni besöka vår FAQ-sida.

 

 

Är ni en klass eller en förening?

Om ni inte tillhör ett lag och istället vill tjäna pengar till klassen eller tjäna pengar till föreningen går det alldeles utmärkt. Klicka här för att läsa mer om hur ni tjänar pengar till klassen eller klicka här om ni vill läsa mer om hur ni tjänar pengar till föreningen.

Du behöver inte vara en säljare för att sälja våra paket

Föreningslivet är starkt i Sverige

I Sverige är en ungefär en tredjedel av alla medborgare (över 16 år) medlem i en förening enligt SCB (Statistiska centralbyrån) och det finns uppskattningsvis 200 000 ideella föreningar i landet.

Föreningslivet är starkt i Sverige och vi har i vårt avlånga land en lång och stolt tradition av att vara med i föreningar och bedriva föreningsverksamhet. Detta är en fördel när man är ett lag som vill stärka lagkassan. Då de allra flesta har erfarenhet av att vara medlem i en förening har personerna ni säljer till ofta en förståelse för att föreningen som laget är med i inte har obegränsat med pengar.

När ni erbjuder era kunder en möjlighet att köpa ett paket från er för att tjäna pengar till laget så sympatiserar de flesta med er och de har troligtvis egen erfarenhet av att sälja produkter till en förening eller en klass.

Om de inte själva har egen erfarenhet av exempelvis en klassförsäljning har de kanske egna barn som har sålt produkter för att få in pengar till klasskassan eller har åtminstone blivit tillfrågade om de vill köpa något tidigare. Det är med andra ord få personer som inte förstår vad det är ni erbjuder eller varför ni erbjuder det.

GUTZ är ett företag som månar om föreningslivet och vi vill hjälpa ungdomar som utövar lagsporter att kunna göra den där resan till cupen, eller köpa in de där träningsoverallerna som det annars inte finns pengar till.